Zoltán Melitta

2014. október 11., 29. SPAR Budapest Maraton

“Jótékony céllal állok rajthoz a 2014. október 11.-i, 29. SPAR Budapest Maraton Fesztiválon, a súlyosan, halmozottan sérült gyerekek iskoláztatásával, kommunikáció fejlesztésével foglalkozó Bliss Alapítvány futócsapatának tagjaként. Az adománygyűjtési célom 40 000 Ft, ami 1 gyermek 1 havi speciális, egyéni fejlesztését biztosítja. Kérlek, segíts Te is az elérésében! Támogasd futásomat!”

ZoltanMelittaZoltán Melitta – maratonka

Maratonka
2014. október 11.
Budapest
Keveháza utcai Általános iskola
7. osztályos tanuló
Adománygyűjtési célom: 40 000 Ft.
Kódom: zoltanmelitta

“Október 11-én a testvéremért és a BLISS Alapítványért futok. Ágoston aki halmozottan sérült, kommunikációt tanul. Azért állok rajthoz, mert segíteni szeretném a BLISS Alapítványt hogy minden tanulója kommunikálni tudjon a környezetével.

13 éves vagyok, és nyár eleje óta futok. Nem vagyok egy maratoni futó, de a testvéremért és a BLISS Alapítványért vállalom a Mini Maratont.

Kérlek, Te is támogasd futásomat!”

Támogató Adomány Üzenet
Farkas Zsuzsa x Ft
Erdei Hajnalka x Ft Csak így tovább KisAngyal!!
Czetter-Kis Csilla 1000 Ft Kitartás a futáshoz, a többihez pedig nem kell, ha ilyen jó testvér vagy:)
Farkas Krisztina 10 000 Ft Büszke vagyok!
Bárdos Noémi x Ft Hajrá Melitta, szurkolok nagyon neked/nektek!
Zoltán László 1000 Ft AZ ÉN HŐSÖM!!!
Kugler Nándi, Imola, Réka, Saci 5000 Ft Hajrá Melitta! Hajrá Ágó! Nagyon büszkék vagyunk, drukkolunk! Puszi
Szívós István 25 000 Ft Gratulálok a felvállalt feladathoz és sok sikert kívánok az úton végig.
Totál: 50 000 Ft