Verebélyi Erika

2014. október 11., 29. SPAR Budapest Maraton

“Jótékony céllal állok rajthoz a 2014. október 11.-i, 29. SPAR Budapest Maraton Fesztiválon, a súlyosan, halmozottan sérült gyerekek iskoláztatásával, kommunikáció fejlesztésével foglalkozó Bliss Alapítvány futócsapatának tagjaként. A csapatom adománygyűjtési célja 100 000 Ft, ami 1 gyermek 1 havi oktatását biztosítja. Kérlek, segíts Te is az elérésében! Támogasd futásomat!”

VerebelyiErikaVerebélyi Erika – maraton váltó

Maraton váltó
2014. október 11.
Budapest
MTA CsFKI
Csapatom adománygyűjtési célja: 100 000 Ft.
Kódom: verebelyierika
Csapatom neve: 1,37 picoparsec

“2009-ben kezdtem el futni a szobatársaim unszolására. “A futás nem nekem való! Nem vagyok rá alkalmas!” -mondogattam azelőtt mindig, és ezt teljesen komolyan is gondoltam! Ők persze nem hagyták magukat, én pedig egyszer végül is beadtam a derekamat, és igent mondtam nekik. Nahát ennek az lett a következménye,hogy elkezdtünk rendszeresen futni együtt. Először nevetségesen kis távokat és lassan, de még így is vagy hát éppen ezért, nagyon jól esett az egész napos ülőmunka után. Fokozatosan növelve a távot, ma már ott tartok, hogy gyakorlatilag bármikor (télen vagy nyáron függetlenül attól hogy milyen kedvem, nyűgöm is van éppen) képes vagyok lefutni 5km-t, és utána sokkal jobban érzem magam!

Nem szabad kifogásokat keresni, a futás mindenkinek való, akinek van tüdeje-szíve-lába-akarata, csak el kell kezdeni és csinálni! És hát tulajdonképpen ez nemcsak a futásra, de mindenre igaz. No, de rövidre zárva a történetemet, az biztos, hogy én edzeni fogok ebben a hátralévő egy hónapban, hogy le tudjam futni a tervezett 10,8 km-es távot (ugyanis még soha nem futottam ennyit), emellett pedig támogatom a Bliss Alapítványt hogy segíthesse a súlyosan, halmozottan sérült gyerekek iskoláztatását és kommunikációs fejlődését.

Csatlakozz te is: a futáshoz hogy neked jobb legyen, a támogatáshoz, hogy a gyerekeknek legyen jobb! Futni remek, adni csodálatos érzés!”

Támogató Adomány Üzenet
anonim x Ft