Tóth Mónika

2014. október 11., 29. SPAR Budapest Maraton

“Jótékony céllal állok rajthoz a 2014. október 11.-i, 29. SPAR Budapest Maraton Fesztiválon, a súlyosan, halmozottan sérült gyerekek iskoláztatásával, kommunikáció fejlesztésével foglalkozó Bliss Alapítvány futócsapatának tagjaként. A csapatom adománygyűjtési célja 100 000 Ft, ami 1 gyermek 1 havi oktatását biztosítja. Kérlek, segíts Te is az elérésében! Támogasd futásomat!”

OLYMPUS DIGITAL CAMERATóth Mónika – futó

Maraton váltó
2014. október 11.
Budapest
Lágymányosi Bárdos Lajos Kéttannyelvű Általános Iskola
Csapatom adománygyűjtési célja: 100 000 Ft.
Kódom: tothmonika
Csapatom neve: Bliss-Villám

“A sport az egyik legfontosabb dolog az életemben. De én nem mondhatom el magamról, hogy a futás megszállottja vagyok. Mert nem is. Iskolás éveimben legszívesebben elbújtam volna az öltözőben, amikor futni kellett. Aztán egyszer csak úgy döntöttem, hogy ezen változtatok. Néha-néha elmentem futni, és ennyinél meg is álltam. De most egyszer csak lett célom, lett motivációm, hogy miért csináljam: Azért a sok-sok csodálatos emberért, akiket a Bliss Alapítványnál megismertem. Akik már csak puszta lényükkel is motiválnak. Mert ha ők lennének ebben a helyzetben, nem lenne kérdés, hogy futnának-e, vagy sem. Amennyi erő van bennük, száguldanának, repülnének ki a világból. Úgyhogy én szeretnék futni értük, helyettük, miattuk. A végén még a futást is megkedvelem.

Most pedig megvan a lehetőségem, hogy segíthessem is az Alapítványt céljaik elérésében. Hogy a segítő kommunikáció által minél többek számára „megmutathatóvá tegyék a kimondhatatlant”. Engem magával ragadott a lelkesedésük, emberségük, céljaik, és szeretném, ha ezzel minél többen így lennénk.
Futásommal szeretném felhívni a figyelmet a munkásságukra. Kérlek, támogasd az Alapítvány törekvéseit egy színházjegy vagy üdítő árával, hogy még több súlyosan, halmozottan sérült embertársunknak tudjanak segíteni! Számítok Rád!”

Támogató Adomány Üzenet
anonim x Ft Sok sikert céljaid eléréséhez!
anonim x Ft
Totál: X Ft