Egyéni támogatási lehetőségek

Azok, akik nem csak a kiemelt adománygyűjtő programokon vesznek szívesen részt, hanem önkéntes munkájukkal hosszabb időn át szeretnének segítséget nyújtani, vagy rendszeres pénzadományaikkal a háttérből kívánják támogatni munkánkat, szintén több választási lehetőségük van.

Adó 1% felajánlás

Az 1%-os felajánlások gyűjtse minden évben kiemelt célunk.
Adószámunk: 18005426-1-43
Alapítványunk Nemzeti Adó- és Vámhivatal által nyilvántartott kedvezményezett   közhasznú szervezet, így fontos bevételi forrásunk a magánszemélyek és egyéni vállalkozók adó 1% felajánlása. Minden évben számítunk azon kedves támogatóinkra, akik:
1százalék•    szeretnék, hogy adójuk 1%-a egy megbízható, etikus és átlátható szervezethez kerüljön,
•    szeretnének hozzájárulni a nem beszélő mozgássérült fiatalok kommunikációs oktatásához,
•    egy nemzetközileg elismert és kiemelkedő szakmai tevékenységet kívánnak támogatni.

Banki vagy postai átutalás

Pénzadományokat közvetlenül a Bliss Alapítvány bankszámlájára történő átutalással is eljuttathatnak hozzánk támogatóink.
Kedvezményezett: Bliss Alapítvány
Cím: 1112 Budapest, Neszmélyi út 36.
IBAN: HU91-11712004-20070579-00000000
BIC (SWIFT) KÓD: OTPVHUHB
Közlemény: adomány

Az egyik legkényelmesebb útja az adományozásnak az Adhat Vonal felhívása. Akár séta vagy utazás közben is hívhatja a 13600-as számot és a 87-es kód megadásával 250 Ft-tal máris hozzájárul alapítványunk működéséhez.

adhatvonal087-1024x358

Online fizetés Biztonságos internetes adományozás a legelterjedtebb bankkártyákkal. Kis összegek is nagy örömet szereznek.

Paypal-Logo-Transparent-png-format-large-size

Jelentkezzen önkéntesnek!

Onkentes_bliss_jelentkezés-copyNem csak a pénznek van értéke. Önkéntes munkával számos területen hasznosan járulhatnak hozzá a Bliss Alapítvány tevékenységéhez. Akár a növendékeink melletti feladatokban, akár szervezési, adminisztratív vagy kreatív marketing feladatokban, esetleg speciális szakértelmet igénylő munkával segít bennünket, szívesen látjuk. Várjuk jelentkezését az info@bliss.org.hu e-mail címen.