Támogatás

Friendship DayAlapítványunk az augmentatív, alternatív kommunikáció (AAK) oktatásának Magyarországon egyedülálló módszertani központja. Működési költségeinket az állami normatív támogatások csak részben fedezik. A fennmaradásunkhoz, fejlődésünkhöz hiányzó finanszírozást pályázatokból, illetve adománygyűjtési programjaink során összegyűjtött egyéni és vállalati felajánlásokból fedezzük.

Adó 1% felajánlás

Az 1%-os felajánlások gyűjtse minden évben kiemelt célunk.
Adószámunk: 18005426-1-43
Alapítványunk Nemzeti Adó- és Vámhivatal által nyilvántartott kedvezményezett   közhasznú szervezet, így fontos bevételi forrásunk a magánszemélyek és egyéni vállalkozók adó 1% felajánlása. Minden évben számítunk azon kedves támogatóinkra, akik:
1százalék•    szeretnék, hogy adójuk 1%-a egy megbízható, etikus és átlátható szervezethez kerüljön,
•    szeretnének hozzájárulni a nem beszélő mozgássérült fiatalok kommunikációs oktatásához,
•    egy nemzetközileg elismert és kiemelkedő szakmai tevékenységet kívánnak támogatni.

Jótékonysági eseményeink

Adományozóink jóvoltából a legváltozatosabb programok keretében nyílik lehetőségünk támogatások gyűjtésére. A lehetőségeknek csak a fantázia szab határt. A Bliss Alapítvány minden transzparens, etikailag megkérdőjelezhetetlen rendezvényben szívesen vesz részt.

Egyéni támogatási lehetőségek

Azok, akik nem csak a kiemelt adománygyűjtő programokon vesznek szívesen részt, hanem önkéntes munkájukkal hosszabb időn át szeretnének segítséget nyújtani, vagy rendszeres pénzadományaikkal a háttérből kívánják támogatni munkánkat, szintén több választási lehetőségük van.

Vállalatoknak

Egyre több vállalat ismeri fel a civil összefogásokban való személyes részvétel munkatársaikra gyakorolt pozitív hatását. A Bliss Alapítvány igyekszik olyan rugalmas lehetőségeket kínálni a támogató vállalatoknak, hogy mind vállalati, mind munkavállalói szempontból megtalálják a számukra legértékesebb és leghatékonyabb segítségnyújtási formát.

Fő támogatóink

A Bliss Alapítvány közhasznú tevékenységét tekintélyes részben támogatóink finanszírozzák. Köszönjük, hogy segítő szándékukat jótékony adományaikkal fejezik ki és ezzel lehetővé teszik, hogy munkánkat folyamatosan magas színvonalon és a szakmára koncentrálva folytathassuk.

Bliss_mondat_2

Köszönjük a segítséget!