Szalai Nikolett

2014. október 11., 29. SPAR Budapest Maraton

“Jótékony céllal állok rajthoz a 2014. október 11.-i, 29. SPAR Budapest Maraton Fesztiválon, a súlyosan, halmozottan sérült gyerekek iskoláztatásával, kommunikáció fejlesztésével foglalkozó Bliss Alapítvány futócsapatának tagjaként. A csapatom adománygyűjtési célja 100 000 Ft, ami 1 gyermek 1 havi oktatását biztosítja. Kérlek, segíts Te is az elérésében! Támogasd futásomat!”

SzalaiNikolettSzalai Nikolett – maraton váltó

Maraton váltó
2014. október 11.
Budapest
Pont Systems Zrt
Csapatom adománygyűjtési célja: 100 000 Ft.
Kódom: szalainikolett
Csapatom neve: 1,37 picoparsec

“Miközben azon gondolkodtam, hogy mit is írhatnék magamról és arról, hogy miért futok és miért csatlakoztam a Bliss Alapítvány kezdeményezéséhez két dolog jutott eszembe. Az első, hogy leírom mikor és miért kezdtem el futni. Aztán rájöttem, hogy ez igazából nem fontos. Legalábbis nekem a második fontosabb.

Sok évvel ezelőtt láttam egy filmet, ami egy kisfiúról szólt, aki komolyan vette az iskolai házi feladatát. A házi feladat pedig az volt, hogy váltsa meg a világot. Módszerének a lényege az volt, hogy önzetlenül segít három emberen és megígérteti velük, hogy Ők is segítenek 3-3 másik embernek. Ez csak egy film volt, de miért ne működhetne?

Szóval legyen ez az Én egyik segítségem a háromból. Bár nem egy emberre vonatkozik, de bízom abban, hogy így is megfelelek a szabálynak.

A Te egyik segítséged pedig akár az is lehet, hogy ennek a kezdeményezésnek a támogatásával segítesz abban, hogy egy gyerek esélyt kapjon a tanulásra és egy élhetőbb életre.”

Támogató Adomány Üzenet
anonim x Ft