Támogatóknak

buyAlapítványunk az augmentatív, alternatív kommunikáció (AAK) oktatásának Magyarországon egyedülálló módszertani központja. Működési költségeinket az állami normatív támogatások csak részben fedezik. A fennmaradásunkhoz, fejlődésünkhöz hiányzó finanszírozást pályázatokból, illetve adománygyűjtési programjaink során összegyűjtött egyéni és vállalati felajánlásokból fedezzük.

Elérhetőség

Bliss Alapítvány

Működtetett intézménye: Segítő Kommunikációs Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézmény, Pedagógiai Szakszolgálat, Fejlesztő Nevelés-Oktatást Végző Iskola

Címünk: 1112 Budapest XI., Neszmélyi út 36.
(Őrmezői lakótelep)

Telefon fax: (+361) 310-3583

Email: info@bliss.org.hu

igaz_vilag igaz_vilag_teIgaz világ
Takáts Eszter előadóművész, dalszerző, énekes vállalkozott arra, hogy alapítványunknak, alapítványunkról ír és előad egy dalt.

Adó 1% felajánlás

Az 1%-os felajánlások gyűjtse minden évben kiemelt célunk.
Adószámunk: 18005426-1-43
Alapítványunk Nemzeti Adó- és Vámhivatal által nyilvántartott kedvezményezett   közhasznú szervezet, így fontos bevételi forrásunk a magánszemélyek és egyéni vállalkozók adó 1% felajánlása. Minden évben számítunk azon kedves támogatóinkra, akik:
1százalék•    szeretnék, hogy adójuk 1%-a egy megbízható, etikus és átlátható szervezethez kerüljön,
•    szeretnének hozzájárulni a nem beszélő mozgássérült fiatalok kommunikációs oktatásához,
•    egy nemzetközileg elismert és kiemelkedő szakmai tevékenységet kívánnak támogatni.

Jótékonysági eseményeink

Adományozóink jóvoltából a legváltozatosabb programok keretében nyílik lehetőségünk támogatások gyűjtésére. A lehetőségeknek csak a fantázia szab határt. A Bliss Alapítvány minden transzparens, etikailag megkérdőjelezhetetlen rendezvényben szívesen vesz részt.

További támogatók Egyéni támogatási lehetőségek

Azok, akik nem csak a kiemelt adománygyűjtő programokon vesznek szívesen részt, hanem önkéntes munkájukkal hosszabb időn át szeretnének segítséget nyújtani, vagy rendszeres pénzadományaikkal a háttérből kívánják támogatni munkánkat, szintén több választási lehetőségük van.

Vállalatoknak

Egyre több vállalat ismeri fel a civil összefogásokban való személyes részvétel munkatársaikra gyakorolt pozitív hatását. A Bliss Alapítvány igyekszik olyan rugalmas lehetőségeket kínálni a támogató vállalatoknak, hogy mind vállalati, mind munkavállalói szempontból megtalálják a számukra legértékesebb és leghatékonyabb segítségnyújtási formát.

Fő támogatóink

A Bliss Alapítvány közhasznú tevékenységét tekintélyes részben támogatóink finanszírozzák. Köszönjük, hogy segítő szándékukat jótékony adományaikkal fejezik ki és ezzel lehetővé teszik, hogy munkánkat folyamatosan magas színvonalon és a szakmára koncentrálva folytathassuk.

Sajtómegjelenéseink

Munkánkról többször jelentek meg híradások a sajtóban. Ezeken keresztül még inkább megismerheti bárki munkánkat, törekvéseinket, céljainkat, sikereinket.

A Bliss Alapítvány története

A Bliss Alapítvány 1987. januárjában alakult ún. közérdekű kötelezettségvállalásként, azaz magánszemélyek és cégek adományaiból. Az ország egyik első civil szervezeteként szolgáltatásokat, képzést, oktatást ajánlott fel a gyógypedagógia és rehabilitáció egy addig ismeretlen területén. Bátran kimondható, hogy a Bliss Alapítvány – amely a teljes földrajzi régióban elsőként honosította meg s a szolgáltatás-oktatás-kutatás egységbe forrasztásával magas színvonalra emelte az AAK-t –eddigi munkássága a magyar civil társadalom és a gyógypedagógia kiemelkedő sikertörténete.

Események

Sok olyan esemény, alkalom van, melyeken vendégül látnak bennünket vagy mi látunk vendégül másokat: intézménylátogatások, konferenciák és kerekasztal beszélgetések tarkítják életünket. Mindennapjainkban fontos szerepet játszanak az ünnepek, közösségi alkalmak, melyek a gyermekek szociális készségeit is fejlesztik. Célunk, hogy a gyermekek a családjukkal és pedagógusaikkal együtt, ünnepelhessenek, szórakozhassanak.

Galéria

Bliss_mondat_2