Páger Pál Attila

2014. október 11., 29. SPAR Budapest Maraton

“Jótékony céllal állok rajthoz a 2014. október 11.-i, 29. SPAR Budapest Maraton Fesztiválon, a súlyosan, halmozottan sérült gyerekek iskoláztatásával, kommunikáció fejlesztésével foglalkozó Bliss Alapítvány futócsapatának tagjaként. A csapatom adománygyűjtési célja 100 000 Ft, ami 1 gyermek 1 havi oktatását biztosítja. Kérlek, segíts Te is az elérésében! Támogasd futásomat!”

PagerPalPáger Pál Attila – maraton váltó

Maraton váltó
2014. október 11.
Budapest
Bliss Alapítvány
Csapatom adománygyűjtési célja: 100 000 Ft.
Kódom: pagerpal
Csapatom neve: Bliss-Villám

“Több, mint húsz éve foglalkozom karatéval. Az edzéseim közé jelentős mértékben be lett építve a futás, amit nem tehernek, hanem egy kíváló relaxációs tevékenységnek élek meg. Számomra a futás kikapcsolódás, és egyben egy komoly “aktív” meditáció. Általában futás közben összpontosítok egy gondolatra, amit végig magam előtt tartok míg célba nem érek. Legtöbb esetben fél maratonokat szoktam futni, de a jelenlegi távot azért választottam, hogy csapattársaim mellett lehessek futás közben, és biztassam, bátorítsam őket a táv alatt. Számomra fontos, hogy egy csapatként motiválva, vállvetve küzdjük le a kilométereket.

A Bliss Alapítvány “Fuss, Adj, Segíts” kampányhoz azért kapcsolódtam, mert ezzel a lehetőséggel nem saját magam a cél, hanem az, hogy a lefutott kilométereket jótékony céllal hasznosítsam a Blissbe járó fiatalok számára. Lehet, hogy gondolataim kicsit anakronisztikusnak hatnak, de úgy érzem magam, mint a középkori lovagok, akik védték az ártatlanokat, és támogatták az elesetteket. Én is érzek magamban annyi erőt, amit meg szeretnék osztani azokkal a gyerekekkel, és fiatalokkal, akik az alapítványba járnak, ha másként nem is, hát futással. Az, hogy ezzel adományt is gyűjthetek csak plusz lehetőségnek veszem, hiszen nemcsak lelkileg, hanem anyagilag is tudok segíteni.

Kérek minden kedves olvasót, sportembert, laikust, hogy támogasson engem anyagilag ebben a futásban, mert most minden méter, minden kilométer jelentős segítséget jelent azoknak a fiataloknak, akik helyett mi futunk.”

Támogató Adomány Üzenet
Totál: X Ft