Mészáros Viktróia

2014. október 11., 29. SPAR Budapest Maraton

“Jótékony céllal állok rajthoz a 2014. október 11.-i, 29. SPAR Budapest Maraton Fesztiválon, a súlyosan, halmozottan sérült gyerekek iskoláztatásával, kommunikáció fejlesztésével foglalkozó Bliss Alapítvány futócsapatának tagjaként. A csapatom adománygyűjtési célja 100 000 Ft, ami 1 gyermek 1 havi oktatását biztosítja. Kérlek, segíts Te is az elérésében! Támogasd futásomat!”

MeszarosViktoriaMészáros Viktória – maraton váltó

Maraton váltó
2014. október 11.
Szentendre
ELTE BGGYK
Csapatom adománygyűjtési célja: 100 000 Ft.
Kódom: meszarosviktoria
Csapatom neve: Értük lépünk

“Szabadidőmben szívesen futok egyedül vagy édesanyámmal, bár mostanában kicsit elhanyagoltam a mozgást, ezért szeretnék kicsit visszarázódni és újból rendszeres időtöltésemmé tenni a futást. Azért jelentkeztem a Bliss Alapítvány csapatába, hogy gyógypedagógus hallgatóként futásommal minél több ember figyelmét felhívjam a súlyosan-halmozottan sérült populációra, valamint csapatunk adománygyűjtési akciójával egy súlyosan-halmozottan sérült gyermek egy havi iskoláztatását biztosítsuk.

Kérlek, ha lehetőséged van rá támogasd Te is futásunkat, akár egy minimális adománnyal, hogy futásunk elérje célját!”

Támogató Adomány Üzenet
Mészárosné Biriki Ilona x Ft Hajrá. Büszke vagyok Rád!
anonim x Ft Mindent bele!
Varga István x Ft Köszönöm, hogy futásoddal példát mutatsz nekem és lehetőséget a támogatásra!
Nádudvari Péter 1500 Ft
Mészáros Ákos x Ft Egyszer talán én is csatlakozom.
Lusták Andrea 1000 Ft Hajrá csajok! Nagyon nagy dolog ez a teljesítmény! Szurkolok Nektek!
Totál: 133 500 Ft