Kiss Kata

2014. október 11., 29. SPAR Budapest Maraton

“Jótékony céllal állok rajthoz a 2014. október 11.-i, 29. SPAR Budapest Maraton Fesztiválon, a súlyosan, halmozottan sérült gyerekek iskoláztatásával, kommunikáció fejlesztésével foglalkozó Bliss Alapítvány futócsapatának tagjaként. Az adománygyűjtési célom 40 000 Ft, ami 1 gyermek 1 havi speciális, egyéni fejlesztését biztosítja. Kérlek, segíts Te is az elérésében! Támogasd futásomat!”

KissKata

Kiss Kata – maraton futó

Egyéni maraton
2014. október 11.
Budapest
Budapest Bank
Adománygyűjtési célom: 40 000 Ft.
Kódom: kisskata

“Hat éve, novemberben kezdtem futni, leginkább azért, mert az esti meseolvasásánál nem tudtam végigolvasni egy levegővel egy mondatot. Az első cél az áprilisi Vivicitta (12km) teljesítése volt. A tél folyamán még tartott a kezdeti lendület, tavaszra pedig elkapott a ’gép-szíj’. Azóta nincs megállás, a futás az életem szerves részévé vált, az elmúlt években futottam hőségben, esőben, hóban, szélben és futó időben is.

Szűk egy év elteltével futottam az első félmaratonomat, majd 3 év futás után teljesítettem az első maratonomat – az idei lesz a negyedik. A célom nem a versenyzés, hanem az aktív életmód fenntartása, a jó kondíció megőrzése. Versenyekre leginkább azért járok, hogy biztosan meglegyen a kellő motiváció a rendszeres edzésre, de egy-egy ilyen eseményen általában nem sikerül a maximumot kihoznom magamból. Más célt kerestem a versenyeken való részvételhez, így merült fel a gondolata, hogy a futásomat segítségként ajánljam fel, akár egy jótékony szervezetnek. A Fuss! Adj! Segíts! program gyakorlatilag szembejött velem és nem kellett túl sokat gondolkoznom azon, hogy csatlakozzak. A program létrehozója a Bliss Alapítvány, sérült gyerekek képzését segíti a tanulási feltételek biztosításával, a futók a teljesítményükkel a sérült gyermekek speciális rétegére hívják fel a figyelmet.

Kérlek, Te is támogasd futásomat egy színházjegy vagy üdítő árával, hogy a súlyosan, halmozottan sérült gyerekek is tanulhassanak!”

Támogató Adomány Üzenet
Csiki Gábor 5000 Ft
anonim x Ft
Sára Enikő 5000 Ft
anonim 7000 Ft Hajrá
Kunosné Kucsera Viktória 5000 Ft Hajrá Kata büszkeségünk!
Ádám 5000 Ft Veled vagyunk! Fuss a gyerekekért, fuss Magadért! Hajrá!
anonim 5000 Ft