Fehér Erika

2014. október 11., 29. SPAR Budapest Maraton

“Jótékony céllal állok rajthoz a 2014. október 11.-i, 29. SPAR Budapest Maraton Fesztiválon, a súlyosan, halmozottan sérült gyerekek iskoláztatásával, kommunikáció fejlesztésével foglalkozó Bliss Alapítvány futócsapatának tagjaként. A csapatom adománygyűjtési célja 100 000 Ft, ami 1 gyermek 1 havi oktatását biztosítja. Kérlek, segíts Te is az elérésében! Támogasd futásomat!”

FeherErikaFehér Erika – maraton váltó

Maraton váltó
2014. október 11.
Budapest
Bliss Alapítvány
Csapatom adománygyűjtési célja: 100 000 Ft.
Kódom: fehererika
Csapatom neve: Bliss-Villám

“A Bliss Alapítvány csapatában indulok a 29. SPAR Maraton futó versenyen váltóban. Nem szeretek futni, de a mozgás, a tánc mindig az életem része volt. Több mint 2 éve járok rendszeresen Zumbázni, ahol egy nagyon jó csapatban élvezhetem a mozgás örömét. A nemes cél érdekében húzok most mégis futócipőt. Szeretném támogatni a Nálunk tanuló súlyosan, halmozottan sérült gyerekek oktatását. Szeretnék így is hozzájárulni a Bliss Alapítvány munkájához.

Nagyon szeretem a gyerekeket és úgy érzem ők is szeretnek engem. Általában a konyhában tevékenykedek, de néha megkérnek, hogy segítsek be a foglalkozásokon is. Ilyenkor mindig kitalálunk valami vicceset. Egyszer egy főzés órán behívtak, hogy segítsek a kóstolásban. Ekkor történt, hogy a gyerekek adták nekem a kóstolót és nem fordítva. Mindig nagy élmény amikor valami olyan csinálhatnak, ami amúgy nem része a hétköznapjaiknak.

Szeretném ha sok hasonló, különleges élményt élhetnének meg. Ezért kérlek Titeket, hogy csatlakozzatok és támogassátok a futásomat egy színházjegy, egy üdítő árával!”

Támogató Adomány Üzenet
Danyi Éva 5000 Ft Sok sikert. Fuss Norbi helyett is.
Fehér Gabriella 2000 Ft Hajrá! Te vagy a jobb!
Totál: 7 000 Ft