Fazekas Bernadett

2014. október 11., 29. SPAR Budapest Maraton

“Jótékony céllal állok rajthoz a 2014. október 11.-i, 29. SPAR Budapest Maraton Fesztiválon, a súlyosan, halmozottan sérült gyerekek iskoláztatásával, kommunikáció fejlesztésével foglalkozó Bliss Alapítvány futócsapatának tagjaként. A csapatom adománygyűjtési célja 100 000 Ft, ami 1 gyermek 1 havi oktatását biztosítja. Kérlek, segíts Te is az elérésében! Támogasd futásomat!”

FazekasBernadettFazekas Bernadett – maraton váltó

Maraton váltó
2014. október 11.
Halászi
középiskolai tanuló
Csapatom adománygyűjtési célja: 100 000 Ft.
Kódom: fazekasbetti
Csapatom neve: Értük lépünk

“Mindig is szerettem segíteni, ahol csak tudok. Ezért is örültem, amikor hallottam erről a lehetőségről. Azért futok a halmozottan sérült gyerekekkel foglalkozó Bliss alapítvány színeiben, hogy adományt gyűjtsünk ezeknek a fiataloknak egy napi iskoláztatásáért.

Azért választottam a segítségnyújtás ezen formáját, mert régóta rendszeresen futok, viszont eddig nem határoztam el magam arra, hogy hosszabb távon is bizonyítsam állóképességem. Anyukám is sportos életre nevelt, kiskorom óta sokszor jártam vele kocogni. Először még biciklivel kísértem, később aztán követtem rövidebb távokon, majd pedig szépen lassan már le is futottam.
Azóta a futás az életem szerves része, a legjobb gyógyír az idegességre, és mindenféle bánatra, de persze örömömben is útra kelek. Csodás érzés, ahogy látom a tájat elhaladni mellettem, hiszen leginkább a természetben szeretek futni. Nézem az évszakok változását, a naplementét vagy akár fittebb napjaimon a napfelkeltét is. Emellett kitartásra nevel, és nem utolsósorban az egészséges életmód szerves része, ami számomra nagyon fontos.

Ezért is szeretnék a futásommal olyanoknak segíteni, akik ezt a fajta örömöt nem élhetik át. Csapatommal együtt az adománygyűjtési célom 100.000 Ft. Ezúton Téged is kérlek, hogy segíts célunk elérésében, támogasd futásunkat!”

Támogató Adomány Üzenet
anonim x Ft Hajrá csajok!
anonim x Ft Sok sikert!
Fazekas Sándor 2000 Ft
Hauk Gáborné 1000 Ft
Süly család 1000 Ft Büszkék vagyunk rátok csajok! Sok sikert!
Roxána 2000 Ft Sok sikert lányok!
Szixtin 1000 Ft Sok sikert!!!
Hauk Anikó 1000 Ft
anonim x Ft
Kondi 3000 Ft Sok sikert és jó futást! Vamos!
Kocza István 7000 Ft Hajrá! Ügyesen!
anonim x Ft
Lusták Andrea 1000 Ft Hajrá csajok! Nagyok vagytok!
Totál: 133 500 Ft