Események

Sok olyan esemény, alkalom van, melyeken vendégül látnak bennünket vagy mi látunk vendégül másokat: intézménylátogatások, konferenciák és kerekasztal beszélgetések tarkítják életünket.

Kiemelt aktuális eseményeink:

Űrtérkép, lábbal festveA múlt héten tartottuk szokásos nyári táborunkat, amely ezúttal a naprendszer köré épült fel. Űrtúránk során ellátogattunk a Vénusz bolygóra az általunk készített űrhajókkal, festettünk égboltot csillagokkal. Megismerkedtünk a vénuszi állatokkal és főztünk igazi Vénusz-kását is. Legjobban a kutyaterápiás foglalkozás tetszett a gyermekeknek, ahol mindenki bátran, mosolyogva és kacagva közelített a barátságos állatok felé.

CsoportképMi is lezártuk a tanévet, minden korai fejlesztős és iskolás gyermek oklevelet kapott az idei teljesítménye alapján, és a nap végén még buliztunk is egy kicsit. Mindenkinek kellemes pihenést és élményekben gazdag szünidőt kívánunk! És természetesen a jövő heti napközis táborunkban találkozunk még!

események   Aktuális eseményeink

Kiemelt események a közelmúltból:

Közös ebéd
Családi nap – 2015.
oktinf
VII. Oktatás-Informatikai
konferencia
tomi
Beszámoló a
Mentor-modellprogramról
Koncentrált munkavégzés
Mentor-Modellprogram

Ünnepek

Mindennapjainkban fontos szerepet játszanak az ünnepek. Egyrészt hosszú távon az időbeli tájékozódást segítik, másrészt közösségi alkalmak, melyek a gyermekek szociális készségeit is fejlesztik. Legfontosabb ünnepeink az évnyitó, a Mikulás, a karácsony, a húsvét, az Anyák napja, a gyermeknap, az évzáró. Ekkor közösen ünneplünk a szülőkkel, a családdal. Célunk, hogy a gyermekek a családjukkal és pedagógusaikkal együtt, kötetlenül szórakozhassanak.

"Mondhatom a verset?"
Húsvét