CEMS Club Budapest karácsonyi bálján megrendezett jótékonysági tombola

Több intézményi partnerünk jótékonysági tombola megszervezésével támogatta tevékenységünket. 2014 decemberében a Budapesti Corvinus Egyetem egyik legkiemelkedőbb diákszervezete, a CEMS Club Budapest karácsonyi bálján megrendezett jótékonysági tombola elsőszámú kedvezményezettjei voltunk. A tombolanyereményeket olyan vállalatok biztosították, mint a Forbes Magyarország, a L’Oréal Paris, a Katona József Színház és a MET Magyarország.

Bár már biztosan mindenki lázasan készülődik az Ünnepekre, engedjétek meg, hogy megosszunk Veletek egy szuper hírt, a CEMS pénteki báljának jótékonysági tombola eredményeit.
A közel 100 résztvevő összesen 151 tombolát vett, így 75 500 Ft gyűlt össze a Bliss Alapítvány számára.

Úgy döntöttünk, hogy ezt az összeget 50-50%-ban 2 még nem teljesült, mégis nagyon fontos karácsonyi adománygyűjtési célunkra, az informatikai eszközök beszerzésére és az épület szobáinak belső dekorációjára fogjuk költeni.
Informatikai-eszközök
Belső-dekoráció

cems

Szeretnénk még egyszer megköszönni minden vállalati partnerünknek, név szerint: a Callis Energetika Zrt.-nek, a Forbes Magyarországnak, a L’Oréal Magyarországnak, a Katona József Színháznak és MET Magyarországnak a felajánlásokat! Támogatásukkal emelték a jótékonysági tombola és a bál színvonalát, illetve segítettek bennünket céljaink megvalósításában.

Végül, de nem utolsó sorban hatalmas köszönet a CEMS Club Budapest-nek, hogy lehetőséget biztosított az egész jótékonysági esemény megszervezésére!
Nagyon örülünk, hogy ennyi új emberrel sikerült megismertetni az Alapítványt, reméljük, hogy a jövőben is számíthatunk Rájuk!