Bóné Magdolna

2014. október 11., 29. SPAR Budapest Maraton

“Jótékony céllal állok rajthoz a 2014. október 11.-i, 29. SPAR Budapest Maraton Fesztiválon, a súlyosan, halmozottan sérült gyerekek iskoláztatásával, kommunikáció fejlesztésével foglalkozó Bliss Alapítvány futócsapatának tagjaként. Az adománygyűjtési célom 40 000 Ft, ami 1 gyermek 1 havi speciális, egyéni fejlesztését biztosítja. Kérlek, segíts Te is az elérésében! Támogasd futásomat!”

BoneMagdolnaBóné Magdolna – 30 km (Coca-cola testébresztő)

30 km – Coca-cola testébresztő
2014. október 11.
Budapest
Fővárosi Beszédvizsgáló
gyógypedagógus, logopédus, pszichológus
Adománygyűjtési célom: 40 000 Ft.
Kódom: bonemagdolna

“Nálam a futás szeretete körülbelül 2 évesen kezdődött, amikor a bátyáimmal fogócskáztunk a kertben. Azóta is futok erdőn, mezőn át, pedig már nem kerget senki.
Szeretek futni, ha jó a kedvem, és tele vagyok energiával, és szeretek futni, ha rosszkedvű vagyok és feszült. Szeretek futni egyedül gondolatokat rendezve, és szeretek futni barátokkal beszélgetve. A táv pedig egyre nő. 3 félmaraton után itt az ideje új célt kitűzni, mondjuk a háromnegyed maratont. Nemes célért futni pedig duplán megéri, mert nemcsak nekem jó, hanem másoknak is.

A BLISS Alapítvánnyal régi kapcsolatban vagyok, jól ismerem az itt dolgozó szakemberek és segítők munkáját, szakértelmét és elhivatottságát, amellyel a súlyos, halmozottan sérült, beszédképtelen gyerekeket, fiatalokat tanítják, fejlesztik, nevelik, és főleg szeretik!

Ezért nagyon örülök, hogy a „Fuss! Adj! Segíts!” program részese lehetek, ezzel is támogatva az Alapítvány munkáját, a gyermekek oktatását. Kérlek, állj te is mellém és az Alapítvány mellé, hogy a halmozottan sérült, járni és beszélni nem, de gondolkodni, érezni és szeretni nagyon is tudó, értékes kisemberek minél teljesebb életet élhessenek! Bármilyen összeget szívesen fogadunk, minden adomány számít! Köszönöm!”

Támogató Adomány Üzenet
Bóné Andrásné 5000 Ft Majd drukkolok, hajrá!
Czöndörné dr. Kováts Krisztina 5000 Ft hajrá!!
Bóné László és családja 5000 Ft Hajrá Magdika! Hajrá Bliss Alapítvány!!
Fogarasi András 3000 Ft Hajrá Magdi, menni fog!
Dévény B. Pál 10000 Ft Durchhalten!!
anonim 1000 Ft Kitartó vagy, sikerülni fog!
anonim 10000 Ft Hajrá!
anonim 10000 Ft Kitartás, sikerül!
Jelinekné dr. Nikolics Mária 10000 Ft hajrá továbbra is!
Herzogné Fürst Beáta 5000 Ft Hajrá Magdi!
anonim 10000 Ft HAJRÁ!!!
anonim 2000 Ft Hajrá Magdi! Jó célért futsz!
anonim 5000 Ft Hajrá Magdi!
anonim 5000 Ft
Faragó Ágnes 5000 Ft Hajrá Magdi-angyal!!!!
anonim 3000 Ft Szép volt, Magdi, ügyes vagy!
anonim x Ft
Totál: 97 500 Ft