Állásajánlat

A Bliss Alapítvány által fenntartott Segítő Kommunikációs EGYMI súlyosan, halmozottan sérült, mozgás- és beszédképtelen gyermekek fejlesztő nevelés-oktatásával foglalkozik iskolai keretek között. Az egyik fő területünk az augmentatív, alternatív kommunikáció, röviden AAK tanítása és fejlesztése komplex módon.
Iskolánk bővülése miatt 2016 szeptember 1-jétől keressük három új gyógypedagógus vagy konduktor kollégánkat!

Az állásról

• Bekapcsolódás a jelenleg futó, projekt alapú nevelés- oktatási programokba, részvétel a későbbi projektek kidolgozásában.
  • Csoportos és egyéni fejlesztő foglalkozások tartása súlyosan, halmozottan sérült gyermekeknek, diákoknak.
  • Teljes munkaidős állás.
  • Elvárjuk a pedagógiai kreativitást, az innovációra való hajlandóságot.
  • Az iskolai tevékenység mellett lehetőség van részt venni a diagnosztikai munkában és a fiatal felnőttek számítógépes műhelycsoportjának munkájában.

Milyen munkatársakat várunk ?

• Szomatopedagógus, logopédia szakos, illetve értelmileg akadályozottak pedagógiája szakos gyógypedagógus.
  • Konduktor óvodapedagógus, konduktor tanító.
  • Kutatási kíváncsiság, idegen nyelvű szakirodalomban való tájékozódás előny.

Amit cserébe nyújtunk

• Változatos, állandó szakmai kihívást jelentő munka. • Folyamatos szakmai továbbképzési lehetőség. • Elismert és elérhető szakmai mentorok. • Publikációs és előadási lehetőség.
  • Fiatal, agilis szakmai csapat.

Önéletrajzukat és motivációs levelüket a pager@bliss.org.hu címre küldjék Páger Pál Attila intézményvezető részére legkésőbb 2016. június 30-ig!

Telefonos kapcsolat: 20-384-8727

Üdvözlettel: Páger Pál Attila