AAK szakmai konferencia – 2014. 12. 05.

Kedves Kollégák!

Sok szeretettel hívunk meg minden érdeklődőt december 5-én tartandó augmentatív és alternatív kommunikációval foglalkozó szakmai konferenciánkra.
A rendezvényen a 16. nemzetközi ISAAC konferenciáról adunk tájékoztatást, bemutatjuk a Kommunikációs mátrix (Communication Matrix, © Charity Rowland) működését és használatának eddigi tapasztalatait, valamint megismerkedhetnek Zsombori Balázs által kifejlesztett legújabb kommunikációs szoftverrel, a PictoVerb-bel.

Időpont: 2014. december 5. 10:00-15:00
Helyszín: 1112 Bp. Neszmélyi út 36. (az alapítvány épülete)

Program:
10:00-10:45 Paless Eszter – ISAAC 2014 – ISAAC 2014.12.05. előadás Paless Eszter

10:45-11:30 Dr. Kálmán Zsófia – Merre tart az AAK? Különbségek az 1994-es és a 2014-es ISAAC konferenciák között

11:30-12:15 Dr. Kálmán Zsófia, Paless Eszter, Richter Fruzsina – Communication Matrix előadás

12:15-13:15 Ebédszünet

13:15-14:00 Miksztai-Réthey Brigitta – Aktuális kutatások, fejlesztések az ELTE Informatikai karon

14:00-14:45 Zsombori Balázs – PictoVerb kommunikációs szoftver bemutatása

14:45- Kérdések

A terem korlátozott befogadóképességére való tekintettel, kérjük, mihamarabb jelezze részvételi szándékát az info@bliss.org.hu e-mail címen legkésőbb 2014.november 28-ig. Amennyiben szándékai ellenére mégsem tud eljönni, kérjük, időben mondja le, hogy fenntartott helyét másnak tudjuk átadni!

A konferencia minden érdeklődő számára ingyenes. Túljelentkezés estén minden intézményből csak egy főt tudunk fogadni. Erről időben értesítjük a jelentkezőket, hogy az intézmények maguk dönthessenek a résztvevő személye felől. Megértésüket köszönjük!

Üdvözlettel:

Paless Eszter